2010-06-22
 23:26:31

Clitoris

Ja ... Fredrik här och det är tisdag kväll . Sitter och lyssnar på musik och läser min flickväns favoritbloggar . Hon tvingar mej . Det är iallafall Mogis och Kenza . Väldigt lärorika är dom .
Idag har jag bara tagit det lugnt, spenderat den mesta tiden on the balkony och lyssnat på Sonyas ( Inte Karttunens ) on the air playlist på Spotify, väldig trevlig . Har också gått och shoppat mat . Blodpudding , mums ! Eller ... ?

Och måste bara påpeka att det är otroligt jobbigt med all drama ? Hela tiden är det nya saker som händer, och det är bara hos tjejerna det händer också, fattar inte vad problemet är , lev livet och var bara sams .
Tex som detta, E frågade L om L ville gå på en konsert med henne som började typ 10 och slutade 3 på natten, då sa L " Nej, förlåt men jag orkar inte " Då modrar E ur och skriver ett jävligt lång meddelandet till L på facebook typ såhär : Alltså herregud, du är en så JÄVLA tråkigt kompis, du kan aldrig göra nånting, vi måste fan ta en paus tills du har mognat , vilket kan ta ett tag . Seriöst, jag vill inte vara vän med dej längre . I've had enough .
Haha seriöst ? Tycker det är jävligt klockrent bara .

Aja, ha det bra nu . Och drick inte för mycket banandryck !

Dolly Mcgrath , don't touch me with your dirty hands , please, bitch .
Hah, I love you =)


Summertime ? Yes .



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: