hej fredrik

2010-06-28 - 00:19:38 | allmänt | 0 Kommentarer

hej fredrik, försök blogga nu!

////////////////////////////////////////////////////////ppppeeer


Vad är detta ?

2010-06-27 - 12:20:27 | allmänt | 1 Kommentarer

Ja, Fredrik här igen och måste bara skriva lite va . Vad är detta för blogg egentligen ? Typ 5 läsare per dag . Narre !
Aja ... Igår var jag på bio, Terror on Elm street . Väldigt bra faktiskt , se den ! Efter filmen spårade dock Ebba ur , jag fick inte nudda henne för hon var så jävla rädd , och så kom någon svartklädd man och jagade henne sa hon . Hm ...

Iallafall , idag åker jag och innan tänkte jag faktiskt berätta lite om mej själv . För dom flesta som läser denna blogg har ingen aning om vem jag är .
Jag heter ... FREDRIK WALLIN, är 17 år och bor på Södermalm i Stockholm . Bor i en lägenhet med min 24åriga syster Alice . Har även en bror , som också bor i Stockholm . Jag går ellinje på St:eriks gymnasium på Kungsholmen , fast mitt drömjobb är diplomat . ( fail ) Jag älskar musik och film . Festa, umgås med mina vänner och min flickvän ligger också väldigt högt upp på min gillare - alot lista . Jag är halv amerikansk och min pappa bor i USA . Åker dock och hälsar på honom nästan varje lov .
Hemma i Sverige har jag och min syster även en extra pappa . Skälet till det är att våran mamma inte kan ta hand om oss . Av flera anledningar .
Nu har ni fått en liten inblick i mitt underbara liv ;)
Hejdå .
Fred .

Love .


Jajaja ...

2010-06-26 - 12:45:16 | allmänt | 0 Kommentarer

Hej allesammans, eran Fred här igen , lika mûnter som vanligt !
Igår var det midsommar och som vanligt blev det en awesome dag/kväll/natt .
Först på dagen åkte jag ut i skärgården med mina kusiner och c.o . Vi badade brutalt och stekte lite väl hårt ;) En härligt sillunch ingick också . Efter det blev det hem igen till kära Söder . Senare på kvällen drog jag och några andra till Tanto, där det mysiga förkröket ägde rum . Sen bar det av till Lussans feta villa i Djursholm där själva partiet var . Riktigt trevligt ! En midsommar utan dans runt stången går ju liksom inte, så såklart vi hade en sån ! Kvällen var riktigt riktigt härlig och tackar verkligen Lussan för denna storslagna fest, tack !
Hoppas ni andra också hade en underbar midsommarafton !

För övrigt åker jag med min flickvän och hennes familj till deras landställe imorgon . Det blir soft, men observera att bara MUSSLAN och Sonja kan blogga då ;) Vet att ni kommer sakna mina inlägg , men jag kommer ju tillbaka, om jag typ inte blir köttad av typ en huggorm på landet . Aja , vi får hålla tummarna .
Ha det bra !
Fred .


Midsommarstången hos Lussan - gillare - alot .


pard

2010-06-24 - 16:27:43 | allmänt | 0 Kommentarer

Parde är hemma hos mig nu och vi gjorde precis något
som skulle vara couscous men som ser ut och smakar som gröt.
Nu ska parde hem till sig och viol ska med.
Puss på solen och att IDAG är det en dag kvar till midsommar!


onödigt

2010-06-23 - 23:37:48 | allmänt | 2 Kommentarer

Tja gott folk,
tänkte på vad mikaela sa en gång när vi konstigt nog började diskutera mitt hår, sa nog att jag skulle klippa mig snart och då sa hon;
"sonja om du sparar ditt hår så det blir typ lite längre så behöver du inte täcke längre"
hahaha ja vad tycker ni...något ni skulle vilja att jag gjorde kanske?
Okej ni kommer ändå inte kommentera något men vi låtsas, vi kan låtsas att det är ni som kommeterar 10 kommentarer per dag? Det blir bra.
Godnatt till er som lägger er typ nu snart.


oops tieptiep

2010-06-23 - 21:48:55 | allmänt | 0 Kommentarer

Oj då, är lite virrig i huvudet.
Skrev att det är midsommar imorgon men det är det ju inte, h3h3.
Nej men jag vill ju vara som dessie tieptiep.
Langar två egobilder jag tog precis efter att becca skrev att jag hade fel.
Jättesöta och seriösa osv.


wää

2010-06-23 - 20:01:02 | allmänt | 0 Kommentarer

Hellu, dagen spenderades i örebro dårå med mikaela och alla vad jag nu skrev igår + moa. Moa gullsötstackarn spydde i bilen :[ annars så var det riktigt trevligt, vi åkte trampbåt jag, mikaela, viljami och karrå, puh vad jobbigt det var + att det var ASVARMT och jag gick runt i jeans, vadå jag visste väl inte att det skulle vara varmt?.. Igår var vi ju vid skagern jag, mikaela, mamma och viljami. Jag och mikaela cyklade först men sen åkte vi hem med mamma i bilen, vi skulle grilla på stranden men vi faila...vad förväntade jag mig..? allt jag gör failar. Men puss på att det är midsommar imorgon, skriver mer om vad jag ska göra typ i något inlägg senare eller något om jag inte somnar, är fettrött... Ja men orkar inte skriva mer nu, hejdå och puss.


örebrotiden

2010-06-23 - 09:29:50 | allmänt | 0 Kommentarer

Ehee antar att jag ska skriva godmorgon för det är väl det ni kallar den här tiden..?
Själv säger jag godmorgon klockan två oftast men det är ju olika, haha. Idag ska jag, mikaela, karrå, mamma och viljami till örebro. Viljami ska visa oss några bilar eller något i någon affär, sen blir det väl svampen och lite vandring på stan antar jag. Ska dra om en halvtimma och jag halvsover fortfarande, undra hur detta ska gå...men nu måste jag iallafall kliva upp ur sängen och äta frukost och klä på mig sen platta håret typ eller något. Hejdå och här får ni en eh, cool bild på mig eller vad ska vi kalla det?


Musslan

2010-06-23 - 02:21:36 | allmänt | 0 Kommentarer

ibland känner jag mig lost som om jag har kommer bort i mig själv eller aldrig hittar fram till slutstationen eller nått.. lixom jag kan känna mig behövd men endå vilja bli förlåten det där krävande uppmärksamhets beroendet dödar mig.. aja nu ska vi inte vara emo!

jag sitter här med moyasi och typ halvsover medans jag pratar med älsk men allt blir så fel..

-=|[ » Z a T o R u Z « ]|=- säger:men lägg av åter igen

du stör aldrig <3

och jag älskar dig alltid

och du har inte gjort något fel hitils <3

så säg inte att du stör, fråga inte om jag inte gillar dig längre, och säg inte förlåt! <3



lixom va ska jag säga när det känns som jag gör fel xd

<3<3


Clitoris

2010-06-22 - 23:26:31 | allmänt | 0 Kommentarer

Ja ... Fredrik här och det är tisdag kväll . Sitter och lyssnar på musik och läser min flickväns favoritbloggar . Hon tvingar mej . Det är iallafall Mogis och Kenza . Väldigt lärorika är dom .
Idag har jag bara tagit det lugnt, spenderat den mesta tiden on the balkony och lyssnat på Sonyas ( Inte Karttunens ) on the air playlist på Spotify, väldig trevlig . Har också gått och shoppat mat . Blodpudding , mums ! Eller ... ?

Och måste bara påpeka att det är otroligt jobbigt med all drama ? Hela tiden är det nya saker som händer, och det är bara hos tjejerna det händer också, fattar inte vad problemet är , lev livet och var bara sams .
Tex som detta, E frågade L om L ville gå på en konsert med henne som började typ 10 och slutade 3 på natten, då sa L " Nej, förlåt men jag orkar inte " Då modrar E ur och skriver ett jävligt lång meddelandet till L på facebook typ såhär : Alltså herregud, du är en så JÄVLA tråkigt kompis, du kan aldrig göra nånting, vi måste fan ta en paus tills du har mognat , vilket kan ta ett tag . Seriöst, jag vill inte vara vän med dej längre . I've had enough .
Haha seriöst ? Tycker det är jävligt klockrent bara .

Aja, ha det bra nu . Och drick inte för mycket banandryck !

Dolly Mcgrath , don't touch me with your dirty hands , please, bitch .
Hah, I love you =)


Summertime ? Yes .



trevligttrevligt

2010-06-22 - 15:40:34 | allmänt | 0 Kommentarer

Godmorgon, eller ja, vaknade för 40 min sen men ändå. Mikaela kom hit typ nyss och jag vet inte vad vi ska hitta på för kul, det får vi se. Solen skiner så vi får väl se om jag orkar gå ut.


kött ?

2010-06-22 - 02:02:01 | allmänt | 0 Kommentarer

NUUU är det natter och alla sover, då kryper jag runt och äter. Nu ringer klockan också, hatar den. Har lust att kötta sönder min mage för att jag fortfarande är hungrig även fast jag har mosat i mig mat typ. Samtalar med fredrik just nu på msn, vi skriver om typ, renar? Okej kanske inte men vi kunde ju gjort. Idag har jag bara legat i soffan under täcktet, mikaela kom också ett tag och gick hem i nattens kyla klockan ett. Puss på er godnatt även fast ni troligen redan sover nu och läser detta imorgon, eller hur man nu ska skriva. Hoppas ni inte förstår.


detaljrikt

2010-06-21 - 16:59:37 | allmänt | 0 Kommentarer

Hejj, nu hade jag tänkt berätta om igår.

Vaknade typ halv åtta eller något och åt frukost osv.,
sen drog vi ungefär tjugo i nio och hämtade frida och david,
funderade ett tag hur det skulle gå utan vägvisaren johannes men det gick ju bra ändå tack vare mig.
Eller inte men haha.
Sen drog vi iväg och på vägen köpte david frukost och vi tankade.

Vi kom till själva elmia ungefär tio i tolv och sen gick vi direkt till toan -.-..nej men ja, sen gick vi vidare till hall D och till D32 där timmy och hans vänner satt och sitter fortfarande,
lämnade våra väskor där sen gick frida och jag + timmy och kolla runt överallt och ingenstans, karrå och david försvann till någonstans.

Vi hade ganska tråkigt i början men sen gick vi typ till deras datorer, och efter någon timma kanske började jag spela WoW, hann levla till sex sen orkade jag inte spela mer.
Vi gick ut till värsta stekarstället och jag vet inte vad vi gjorde där, andades kanske?..
Svårt att berätta vad som hände efter och så för vi gjorde massor och vem bryr sig om vilket ordning vi gjorde allt?.

Träffade marcell ett tag också, gick ut till någon stor gräsplätt där han skulle sova men det gick ju inte så bra för frida klagade bara x)
"finns det löss i gräset?, det är kallt!! osv." sött.

Under tiden vi var på själva dreamhack åt jag bara en tugga av fridas panpizza.
När det blev dags att dra hem skulle frida stanna och sova med timmy i hans familjs husvagn men det fick hon inte för några personer. Så vi stod utanför elmia i ungefär en halvtimma och diskuterade men sen drog vi och stannade i skövde där mcdonalds var stängt, typiskt. + att frida hittade en sak som hon inte fick behålla för "de vuxna", vi drog vidare sen har jag för mig att vi ändå hittade ett mcdonalds som var öppet i skövde, där åt jag som en häst, fast nä.
Haha stod i kön som om jag var full pga att jag var trött, hungrig och en till sak.

Sen sov jag och frida typ, eller vet inte om vi sov men blundade och jag tror jag sov iallafall, vaknade av att vi körde på en dålig väg där det var vägarbete, blev rädd haha...
Sen tankade vi och lämnade våra medresenärer sen åkte vi hem och jag la mig direkt i sängen och loggade in på msn sen somnade jag som en stock haha...

Det var väldigt nice på Dreamhack men inte som jag tänkte men det gör inget. Idag vaknade jag av att mikaela ringde..sitter just nu i soffan på en filt och under mitt täcke.
Ska troligen träffa mikaela senare och prata men vi får se vad som händer.
Puss hejj.



dreamhackkkk

2010-06-20 - 17:17:16 | allmänt | 0 Kommentarer

PÅ DREAMHACK NUUUUUUUUUU,

9OIETJ9EOTJOPY
AATJOPGF
tyijk


Dreamhack hwc

2010-06-20 - 08:34:59 | allmänt | 0 Kommentarer



10.5 h kvar!

2010-06-20 - 00:04:06 | allmänt | 0 Kommentarer



Såhär as b

2010-06-19 - 22:32:30 | allmänt | 0 Kommentarer

Sonja failar så Fredrik får lägga ut bilderna från Sonjas dag istället, var beredda, känsliga läsare - VARNING






Tja fjorre


















Eh


Och självklart en bild på dagens bröllopspar - grattis !


...

2010-06-19 - 21:04:05 | allmänt | 0 Kommentarer

Klart bilderna ska dampa, håller på att explodera här så ja. Andas.


pusspuss

2010-06-19 - 20:44:48 | allmänt | 0 Kommentarer

Helluu, detta inlägg kommer nästan bara att innehålla bilder om det inte fuckar ihop som vanligt.. Idag har jag varit med frida, mikaela och amanda, vi har inte gjort något speciellt, gick hem för ett tag sen för orkade inte vara ute men de kom hit sen efter ett tag så nu sitter vi här och kollar på tv, ska sova ganska tidigt för det är ju DREAMHACK IMORGON vilket jag längtar till :D, får se om frida och jag stannar tills måndag, kommer bli nice iallafall och jag funderar på att ta någons dator och spela lite WoW :D h3h3. Allt blir ihoptryckt så skulle vara snällt om någon söt skulle kunna fixa till det?.. Puss på er. *


musslan

2010-06-19 - 01:13:58 | allmänt | 0 Kommentarer

HEI!

jag har sova bort alla dagar sen i tisdas.. vill tbx.. vill till ______s<3
jag förstår inte..

sms från Zatorus:  Det är så jag känner oxo men jag ville inte säga  det för som du sa va det för tidigt. men har oxo funderat finns det nått som heter förtidigt? eller är det bara vi som inbillar oss? är det inte bättre och säga hur vi känner rakt av direkt ist för att vänta för att man inte tror att den andra är redo att missa changsen? jag brukar inte vara snabb men denna gång tänker jag vara det! jag rent ut sagt älskar dig! ifrån utsidan och in! hela vägen top till tå. du får tro på mina ord bäst du vill men nu har jag lättat på mitt hjärta!<3

juste finns det för tidigt? är det inte bra att säga som det är till personen direkt hur den en kommer reagera?
tror alla känner och tänker olika om det.. men ja. klart det kan kännas läskigt och som att allt går för fort men ska vi bara låta tillfället rinna ur händerna?



hos friden

2010-06-18 - 23:50:55 | allmänt | 0 Kommentarer

ALLTSÅ FREDRIK, din lilla råtta, jag är inte alls kär? :s
Hahhaa kärlek i vår ålder är...ja jag ska nog inte ens skriva vad jag tycker att det är.
SA JU ATT DU ÄR ELAK :oOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Men WTF såhär kan inte facebook göra?, eller..? Alltså ljuga, :E
Är btw hemma hos Frida nu, ska väl sova i husvagnen inatt igen :)


Gorby

2010-06-18 - 21:53:35 | allmänt | 0 Kommentarer

Ja , eran Fred här igen, undra om ni gillar mina inlägg , ingen aning, eftersom ni kommenterar så ofta, eller hur ? ;) Men sånt är livet . Idag har jag bara tagit det lugnt, inte världens bästa väder ute, eller vad säger ni alla Jonas brothers fans ? <3
Fast nu på eftermiddagen/kvällen drog jag och flickvännen till Stureplan och åt middag på Vapiano, ni i Stockholm kanske känner till det stället ? Härligt iallafall .
Men nu ska jag nog gå och vara social med min fantastiska vidriga syster , Alice . Hon har ju köpt hem lite gorbys ... Eh nej . Hon har köpt hem jordgubbar som vi tänkte sitta och lana i soffan, eller ? Det är svårt det där .

Och för att avslöja lite dagens gossip så kan jag skriva såhär : Ellen, Sonjas emo polare, blev sur för jag nämnde henne i ett av mina tidigare inlägg, seriöst? Förlåt för jag gav dej så mycket skit Ellen,  ska inte hända igen ;)
Och så är Sonja kär, haha didn't see that coming ... ;)
Men i vem tycker jag inte över 200 personer ska veta ( hon har alltså över 200 läsare, eller? ) Ja, så ni får vänta ett tag innan den privata grejen kommer ut . Vi får hoppas på det bästa, vi andra . " De utstötta "
Hah nej men nu måste jag dra .
Ha det !


Bara jag som älskar den här komikern ? Christine Meltzer - en tänkande kvinna .


.s.ewtopeyik

2010-06-18 - 15:15:14 | allmänt | 1 Kommentarer

FRIDAS KAMERA ÄR SÖNDEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Morrr, hon som skulle ha med den till dreamhack :(
Fanny klippte till min lugg förut, mhiihi i.
Jag, Frida, Karrå, Johannes och David ska till Dreamhack på söndag! :D
Ska vara barnvakt idag.
Imorgon blir det Jordgubbens dag.
Annars så igår åkte vi sju stycken i fåtölj bakom fyrhjuling, sedan sov jag och frida i husvagn.
Mathilda var även i Finnerödja igår :)
Trrrrrrevligt, hejdå.
EEhehehe snygg, ah fast nä.


chacha tiep

2010-06-17 - 15:08:50 | allmänt | 0 Kommentarer

Dagen kommer att bestå av mikaela och frida, tältning och inlines.
Solen skiner så nu ska ni inte sitta inne och läsa bloggar osv. Puss.


filmdags

2010-06-16 - 22:00:18 | allmänt | 1 Kommentarer



1h, msv

2010-06-16 - 19:48:46 | allmänt | 0 Kommentarer



solen skineeer

2010-06-16 - 16:05:53 | allmänt | 0 Kommentarer

Tjeau, sitter hemma hos mikaela och gör ingenting, eller ja, sitter ute i solen och chillarrrrrr, helt okej väder.
Mjaomjao, orkar inte skriva mer men skriver något senare idag antagligen, pusshej.
Väldigt söt bild, h3h3.


Sweet

2010-06-15 - 20:42:29 | allmänt | 0 Kommentarer

Rubriken säger ALLT . Eller inte . Fredrik här igen och nu är det tisdag ? Bara som jag glömmer bort vilken dag det är nu när det är sommarlov ? Inte ok .
Sitter och lyssnar på musik just nu iallafall . Älskart ! Har träffat Ebba nu på eftermiddan också, vi drog en fika på Östermalm och bara snackade, trevligt ! Min morgon var dock inte så trevlig, bråkade med en väldigt speciell vän, och en aning mer grejer hände också, kanske inget att ta upp i bloggen men kan ändå skriva såhär, alla sagor slutar nångång, vissa inte på det bästa sättet, som denna, men det blir alltid bättre .
En rolig grej också, Sveriges rikaste kommun, Danderyd, utanför Stockholm, gissa vad dom ska ge Kronprinsessan och Daniel i bröllopspresent ?
En brödrost . Förlåt men haha , klockrent !

Aja, vad tycker ni om Sonjas nya design ? Tycker den blev bra . Helt okej iallafall . Finns ju bättre ... Hah nej men . Ha det bra nu, och ni med Spotify, (alla) här är några länkar till bra låtar, enligt Fred ;)
K'NAAN – Take A Minute
Bow Wow – Basketball
Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song)
Cast Of Jesus Christ Superstar – What's The Buzz? / Strange Thing, Mystifying - UK 1996 / Musical "Jesus Christ Superstar"
Broder Daniel – Shoreline
Youth Group – Forever Young
The Kooks – Gap
The Kooks – Mr. Maker
The Kooks – All Over Town
Johnossi – Rescue Team
Johnossi – Man Must Dance
Hellogoodbye – Oh, It Is Love
Ken Ring – Äntligen Hemma
Ken Ring – Sthlm City
The Plan – Let´s Leave
Jack Johnson – Banana Pancakes
Jack Johnson – Better Together
Hah, enjoy ! Hoppas ni orkar lyssna på alla .


Min och systers extra pappa, Mats Flink, skådespelare, denna bilden från pjäsen Broder Hund som också Claes Ljungmark medverkade i . Vi unga känner väl mest igen honom från Andra Avenyn, där han spelade hästen ;)


Och självklart en bild på bloggens ägare, Sonja Karttunen, mycket kärlek till dej ! Eller kanske inte ...


det inte bara jag som är känd i familjen

2010-06-15 - 19:30:19 | allmänt | 0 Kommentarer

visste ni att det inte bara jag som är kand i min familj, jo utan min syster och min bror är kända i storafilmer!

min syster har faktiskt huvudrollen Shrooms :

och min bror är ungen i Babysitter Wanted: 
det visste ni inte va? ;)


ny design

2010-06-15 - 17:15:01 | allmänt | 1 Kommentarer

HELT NY DESIGN NU!

vad tycks? ;)
headern är inte färdig än, men men :)

MVH administratörerna på bloggen!


INTE sonja som bloggar!

2010-06-15 - 16:02:32 | musik | 0 Kommentarer

men eftersom att hon inte har en dator så kan hon inte blogga så mycket,
så hade tänkt hjälpa henne lite.
sätta in två vackra låtar som man vill gråta när man hör.
speciellt när man har minnen med den första..



come take my hand, yeah right..

<3

VEM DET ÄR SOM BLOGGAR KAN JU NI SUGA LITE PÅ, HE-HE


kanin!

2010-06-15 - 02:13:32 | allmänt | 0 Kommentarer



Musslan<3

2010-06-15 - 02:08:23 | allmänt | 0 Kommentarer

heihei musslan här! 

aja sönda monda har vart FANTASTISK! bring me back to life resa typ :D
har lite kärleks trassel det är det enda folket behöver veta men aja<3

ville bara säga att MUSSLAN ÄR FANIMEI KÄR!!<3

gvgjrgiojaijwptkpowmcot åppojto åjpotjm göjohbn ,w,ötpwj ogowpwkeohiodokspgmloiehemlgkodgjaipeltml4jyeomtlek,eoyjitnwktmöwtlödklroy4kjy3kne,yrhrölkyeltkelmkejek
motemyokl,hlehmephl,glfmtklrjtrkmtl,ljhknlklkfojekmkmkjtoeölfölödktoeioej
gjoehjdmldgmd
fdgthereokyemylsng
dherh

allt känns så :D helt underbart!



söt

2010-06-15 - 01:58:00 | allmänt | 0 Kommentarer

Det gäller ju att bjuda på sig själv så jag tänkte, 50 kronor? - hon är läskig - du är läskig jag är bara en enkel lama


fullt?.

2010-06-15 - 00:23:04 | allmänt | 0 Kommentarer



yeye

2010-06-14 - 17:31:12 | allmänt | 3 Kommentarer

Tjau, känns som jag har JÄTTEmycket att skriva och berätta om men har ju ingen möjlighet till det eftersom då måste jag ha dator för ska även ladda upp MASSA bilder...buhuhu. Ahja finns inget att göra åt så nu skall vi icke klaga här. Sitter och kollar på MTV och väntar på att klockan ska bli sju då frida och mikaela nämligen kommer hit och vi ska väl kolla film tror jag. Kom hem från mitt, fridas och ellens äventyr då vi levde livet ungefär vid fyra, det var ganska nice antar jag, haha...ingen får veta mer än så ;) här kommer lite bilder och eftersom att jag bloggar från mobilen just nu så blir texten helt ihop tryckt eller vad man ska säga, samt bildena blir det men alla lever ännu och efteråt också så det är väl helt okej?.


Krings krâns , eller vad säger ni ?

2010-06-13 - 22:03:52 | allmänt | 0 Kommentarer

Tjo bloggen . Detta är Fredrik som har fått lov att blogga på Sonys blogg , narre ! Förra gången jag skulle blogga här failade jag lite . Eller egentligen var det Sony som faila, som inte sa att hon hade en annan fjortis blogg, den jag råkade blogga i alltså ...
Aja, nu sitter jag här i min STORA lägenhet med min syster och lyssnar på musik . Vi lyssnar på Ted Gärdestad, härligt va ? Nej ... Kollar också på en ny mobil, tror det kommer bli en Xperia mini pro eller HTC wildfire, vi får se, eller vad säger ni alla Hannah Montana & Selena Gomez fans ? <3 Eh ja .

Har ni ett bra sommarlov ? Det hoppas jag . Sony drar ju dock fekke varje dag , ackack, du får ta och lugna dej lite kvinna ... Nästan som Ina Gustavsson, ute och röjer vid Burger King varje helg ... Aja nu ska vi inte avslöja för mycket gossip här .

Nu ska jag fortsätta stalka Ellen, så ni får ha det bra .

FRED W .


Sonja i sina bästa tider, med sin dyra telefon.


Hela familjen vill ju bli mätt .


såry

2010-06-11 - 18:49:09 | allmänt | 0 Kommentarer

Hey, har ingen dator som fungerar hemma...buhuuuuuuuuuu.
Sitter hemma hos frida och..väntar på partiefolket!
Har mycket att berätta om så hoppas datorn hemma fungerar snart...
Ahja men orkar inte skriva något slash har inget att skriva just nu så byebye, förlåt och puss!
Bild på mikaela och mig när vi döpte oss :)


då drar vi!

2010-06-08 - 16:59:58 | allmänt | 1 Kommentarer



blä

2010-06-08 - 07:34:55 | allmänt | 0 Kommentarer

Medans jag stod och väntade på bussen vilket jag gör nu kom jag på att jag kommer ju missa tvkvällen på 5an och karrå har tagit mitt linne jag skulle ha idag + att min lugg inte vill samarbeta, inget känns bra just nu och vill inte någonstans, eller jo... hem och sova igen.


björnen äter oss

2010-06-07 - 23:20:37 | allmänt | 0 Kommentarer

Tjau, imorgon åker jag och de flesta från min klass till kommunal och tältar så jag har anställt en gästbloggare eftersom att ni mina vänner aldrig gör det :) , menar inget elakt. Ska bli kul iallafall och på onsdag har jag prov, haha utomhus, på mentorsdagen...så kan det vara när man är dålig i skolan. Menmen ska sova och min gästbloggare bloggar väl förhoppningsvis imorgon oså, puss godnatt. * * *


sonja hier

2010-06-07 - 16:32:13 | allmänt | 0 Kommentarer

Inte jag som håller i denna, har ju en ring på min högra hand?
OTROLIGT att jag och mina vänner inte ens får dricka en liten cider och typ öl tillsammans utan att det blir något prat? 
FÅR JU INTE GÖRA NÅGOT................




becca som skriver!

2010-06-07 - 16:21:13 | allmänt | 0 Kommentarer

sitter här just nu med sonja och mikaela.
det är becca som bloggar just nu :)
orkade inte dra hem efter skolan så gick till sonja ist.
och nyss så kom mikaela med hennes bananer!
vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något blir det.
men nu ska jag dra och klia på mina sönderrivna ben,
fan vad skööönt :D



YÄäää

2010-06-06 - 20:57:52 | videos | 1 Kommentarer

Tjenareee, nu blir det bilder.
Kvällen igår var trevlig,
satt i hammocken ett tag i solen och läste expressen, haha...hörde några ropa och det visade sig vara från parken?..tänkte "oj, ofta det hörs enda hit bort" men sen när jag var på väg till frida vid bron ungefär så hörde jag det igen, ehhhhhh ah tänkte att ni ville veta det.

Men sen åt vi iallafall med fridas familj + några, sen fixa vi oss lite sen drog vi iväg till laxå och disco.
Först när vi kom in var det jätteljust och ingen dansade och dåligt med folk och bläää, efter ett tag tänkte jag och frida köra igång allt men det fanns tyvärr för många laxåbor och jag är tyvärr alldeles för blyg...

Men sen kom alla igång och då var det väl kul..typ.
Efter det stod vi utanför ett tag, sen skulle vi vara med per och malin, men då började agnes prata med någon som kallades mogli (eller hur det stavas?..), eller hon frågade vem av dem som "hette" det, sen gick jag, jessica, amanda och frida med dem till kanal för de skulle sova där, så pratade vi med dem oså, sen stod vi utanför kanal och snacka om allt och inget, kul grabbs det där!
Sen kom karrå typ fem i halv ett och de gick in och sov.
Hem och sova jag också dårå.

Idag blev jag medtvingad ner till parken med elcykeln + frida, där träffade vi våra söta vänner som vann dessutom :D
Vi pratade med dem ett tag och de skrattade åt elcykeln :( hahah nej men ja...
Sen stack de och vi drog hem till mig och satt i hammocken, sen gick vi in och åt lite, sen drog vi upp till skolan, sen bron, sen hem.
Och såå nu vet ni vad som har hänt! :D

Nu blir det bilder, börjar med dem från igår och idag 
eftersom att bilderna från i fredags laddar fortfarande.

frida försöker bryta sig in i bilen pga brist av tålamod.

haha sötfrida fick låna "darins" jacka, ehee bra bild... 
ehee nattkäk.



bilder från idag, haha sötfrida igång här...

kolla vad jag hittade på bordet, eller i kanske.?


bilder sen i fredags..!








sen två video på det, HAHAHAHAHA söt hund + katt!!






FLER BILDER KOMMER I VECKAN, I PROMISE <3


fredaglördag

2010-06-05 - 16:03:00 | allmänt | 0 Kommentarer

Helluuu, nu sitter jag här och tänkte lägga upp lite bilder från igår, var nere vid parken med frida och alle nyss, blev medtvingad av söta frida... 
Fler bilder kommer när frida skickar de vi tog med hennes kamera.
Vi satt uppe på ett "berg" och chilla,
lite svår "väg" upp och när vi skulle gå ner snubblade jag på ett träd på marken och tappade skon + det pissade jag nästan på mig, haha!
Sen låg vi och frös på en filt och kollade på stjärnorna, trevligt må jag säga.
Efter ett tag rasade allt det fina och alla blev sura och ledsna typ, ehee ah fråga inte...

Och för att förstöra era misstankar osv;
Ingen av oss var fulla.
haha någon som ser mikaela? ;)

haha stackars lilla frida trillade på vägen upp...

kommer inte ihåg vems det var men, h3h3...

MOOOO, eller hur älgar nu låter? :D

mee today, ehee orkade inte klä på mig något snyggt så blev såhär.



tjenahej

2010-06-04 - 18:29:15 | allmänt | 1 Kommentarer

Snaaart kommer Mathilda och Mikaela hit, sen drar väl vi och är med fler folk lite senare :) 

mjaoo let's partie!

Jaag idag,
fick låna en kjol av ingriiiid.


hmhasdf

2010-06-04 - 15:48:36 | allmänt | 0 Kommentarer

Tjäuu, här sitter jag och tänkte skriva något,
ska snart tralla ner till parken med frida och träffa simon, sen ska jag hem och kolla tv eller något, ska även kanske träffa mathilda :)

Puss på eer.



Mathilda 15 år

2010-06-04 - 15:43:33 | allmänt | 1 Kommentarer

Igår var en väldigt speciell dag för det var och är nämligen Mathildas födelsedag.

Hahaa, igår fyllde min bäste barndomsvän år, det gjorde inte din :)

Mathilda är en n00b...<3

(datorn stängdes av när jag skulle lägga upp det här igår..)





yeeeah

2010-06-03 - 20:17:15 | allmänt | 0 Kommentarer

Helluu alla gladaa, nu blir det ett inlägg med massa bilder,
eller några iallafall, med början från...tisdag antar jag att det får bli? :)

Har världens träningsvärk i låren, kan knappt gå.
Ingen skola idag för min del med andra ord, stannade hemma och övade på blodomloppet eftersom att jag har prov på det nästa onsdag...blää.
Solen har fortsatt skina, härligthärligt!

Bilder från tisdag.





Onsdag.



Idag, torsdag.




Yes, hoppas ni tycker att det är bra att jag gör såhär,
eller vänta...jag bryr mig inte :D:D:D:D:D:D:D
Okej damp.
Nu ska jag, sova snart, sen, eller något.




© Alla foton i designen är tagna av Per Nilsson och är publicerade med tillåtelse.

RSS 2.0