2010-05-02
 16:49:30

helgen

Tjaa, har inte bloggat på ett tag, har inte orkat, har typ inte haft tid för den delen heller, men nu är jag här och tänkte skriva ett lite längre inlägg.

 

På valborg var jag med massa olika, men mest typ frida, vi var med massa olika folk och gjorde massa skit så jag kommer inte heller ihåg vad vi gjorde eller orkar inte skriva om allt.

 

Men ah och igår vaknade jag med frida i soffan,

klockan tolv typ kom becca och matilda och vi kollade talang sen gick jag och frida och klädde på oss, sen stack vi ut med moa lite snabbt alla fyra, sen stack matilda och becca hem till matilda och jag och frida stack hem till henne.

 

Snabbt till mikaela efter det, ungefär vid två. Vi gjorde inte så mycket, sen efter ett tag stack frida hem till sig i två timmar ungefär och städade...under tiden gjorde jag och mikaela en väldigt big sallad, samt en drink med apelsinjuice, päronsaft, någon tropisk juice och vatten, h3h3 låter inte så gott men det var det faktiskt.

Sen när frida kom åt vi och sen efter det drack vi det där. Sen fick vi lite damp och mikaela ville träffa folk, så vi gick till patriks rum och där satt patrik dårå, thomas, kevin, vincent, brevik, rasmus, elin, sanna och fanny och rökte, fiii vad det stank men vi satte oss iallafall i soffan, tror inte riktigt elin ville att vi skulle vara där men vi stannade...

Vi stack skolgården, sen vidare till skogen och till vindskyddet, då var klockan elva ungefär och lamporna släcktes. Så vi stack därifrån, ganska läskigt. Vi gick någon läskig omväg och tillbaka till patriks rum och sitta och chilla bara, då hade alla lugnat ner sig någorlunda iallafall, sen stack vi in till huset och dunka musik, sen stack alla.

 

Så jag gick hem med brevik och kevin, la mig i soffan och skulle kolla film men då somnade jag och vaknade nio, gick upp och la mig sen väckte frida mig vid ett ungefär och vid tre var vi, nu ska vi ut och åka elcykel, sen kommer hanna och ska sova här hela veckan för vi ska praoa i finnerödja. Ahja puss hejdå.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: